Read File
  • Drakotrypa.gr
    Drakotrypa.gr
Αρχική Μεταξύ μας

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
2011 Πρόγραμμα Τέχνικών ¨Εργων Δρακότρυπας (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Πάνε στο τέλος Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: 2011 Πρόγραμμα Τέχνικών ¨Εργων Δρακότρυπας
#1182
2011 Πρόγραμμα Τέχνικών ¨Εργων Δρακότρυπας πριν 9 Χρόνια, 4 Μήνες  
Συντάχθηκε απο τον/την Μπάλλας Ηλίας
Πέμπτη, 26 Μάιος 2011
Μεταφορά από τα "Τελευταία νέα"

Παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια το τεχνικό πρόγραμμα έργων του χωριού μας και είναι το ίδιο, κάθε χρόνο αντιγράφεται, αλλάζουν την ημερομηνία και συνήθως δεν υπογράφεται και ούτε φυσικά ενημερώνονται οι τοπικοί σύμβουλοι.

Φέτος το πρόγραμμα άλλαξε, το ανακοίνωσε στο site ο κ. Γλυνός Γιάννης, έγινε συγκεκριμένο, ορίζονται τα έργα που θα γίνουν, ο τρόπος χρηματοδότησης, τα ποσά κλπ. και είναι κατ΄αρχάς μια θετική εξέλιξη, με μια παρατήρηση, δεν αναφέρει πουθενά χρηματοδότηση για την ανακαίνιση του Λαογραφικού Μουσείου.

Επειδή δεν γνωρίζω καλά όλη αυτή την διαδικασία, πώς δηλαδή συντάχθηκε, από ποιόν, αν υπάρχει υπεύθυνος υλοποίησης αυτού, αν τα ποσά που γράφονται για κάθε έργο χωριστά είναι διασφαλισμένα, και τέλος αν υπάρχει δέσμευση για την εκτέλεση των έργων αυτών.

Και επειδή ότι όλα αυτά που διάβασα πιστεύω, στην εποχή που ζούμε, είναι πολύ ωραία για να είναι αληθινά.


Έστειλα την παρακάτω επιστολή στον κ. Μηνίτσιο Αντώνιο, Αντιδήμαρχο Έργων Δήμου Μουζακίου, με την παράκληση να μας ενημερώσει για την πορεία υλοποίησης, αλλά και να μας διευκρινίσει απορίες που ανέφερα παραπάνω, και που προκύπτουν από την ανάγνωση του τεχνικού προγράμματος έργων του χωριού μας.

Η πρωτοβουλία μου αυτή δεν εμπεριέχει καμία μομφή για τον κ. Μηνίτσιο Αντώνιο, τον οποίον δεν γνωρίζω προσωπικά, τον σέβομαι, άκουσα πολύ θετικά σχόλια και ο μόνος στόχος μου είναι η συνεργασία και η ενημέρωση, στο πλαίσιο των προτάσεων του Καλλικράτη περί ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαβούλευσης, διαφάνειας και ανταλλαγής πληροφοριών.

Δημοσιοποίησα αυτή την επιστολή διότι πιστεύω αφορά την συντριπτική πλειοψηφία των συγχωριανών μας.

Ένας επίσης σημαντικός λόγος είναι ότι η χώρα μας βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, και για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε τα επόμενα χρόνια, θα πρέπει να αλλάξουν όλα γύρω μας (νοοτροπίες,πρακτικές, αντιλήψεις), οι τοπικοί άρχοντες να μάθουν να λένε την αλήθεια στους πολίτες, να σχεδιάζουνε σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει ο Δήμος κάθε φορά, να υπάρχει διαφάνεια, να επιζητούν συνεργασίες με τους πολίτες.

Και οι πολίτες να αρχίσουν να συμμετέχουν στα κοινά με προτάσεις, να ενημερώνονται και να συνεργάζονται με τους φορείς.

Όσοι από τους τοπικούς παράγοντες δεν μπορούν να απαλλαγούν από τις νοοτροπίες που μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση και από την λογική των παρασκηνίων, είναι καλύτερα γι΄αυτούς να πάνε σπίτια μόνοι τους τώρα, διότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια πλέον.

Είναι αλήθεια ότι κάποια έργα για να γίνουν έπρεπε να γίνονται μικρές παρατυπίες, όπως αυτό του γηπέδου μπάσκετ του χωριού μας, το οποίο ακόμα δεν έχει παραδοθεί, και αυτό διότι μπλέκουνε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και στο τέλος δεν γίνετε τίποτα.

Το γήπεδο μπάσκετ, πράγματι δεν έγινε όπως το σχεδιάσαμε και όπως το ονειρευτήκαμε έγινε όμως η αρχή και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, και αυτό έγινε με την προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου κ. Κώστου Γ.

Έγινε ένας χώρος πολλαπλών χρήσεων, τώρα να κοιτάξουμε να παραδοθεί από τον εργολάβο και στην συνέχεια πως μπορούμε να βελτιώσουμε το χώρο αυτό.

Ενώ η βρύση Μουτσιάρα ανακοινώθηκε 20 φορές, και εδώ και 8 χρόνια κάθε χρόνο είναι στο πρόγραμμα να γίνει, ακόμα βρίσκετε στην ίδια κατάσταση, θύμα της γραφειοκρατίας και όχι μόνο θα έλεγα.


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΓΩΝ Αθήνα 26.5.2011
ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
Κον Μηνίτσιο Αντώνιο

Κύριε Αντιδήμαρχε,

Θα θέλαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τα έργα που αναγράφονται στο τεχνικό πρόγραμμα έργων του Δήμου και αφορούν το Δημοτικό Διαμέρισμα της Δρακότρυπας και συγκεκριμένα:

1. Πότε έχουν προγραμματιστεί να γίνει το κάθε έργο χωριστά και από που θα χρηματοδοτηθεί και αν είναι διασφαλισμένα τα χρήματα.

2. Πόσα χρήματα περιμένει από την ΣΑΤΑ του 2011 το χωριό μας και πότε θα τα πάρει.
Πόσα χρήματα πήρε το χωριό μας από την ΣΑΤΑ του 2010 και αν υπάρχουν υπόλοιπα, για να χρηματοδοτηθούν τα έργα που αναφέρονται ότι θα χρηματοδοτηθούν από ΣΑΤΑ του 2010.

3. Το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ δεν υπάρχει πλέον, πως θα γίνει η αποπεράτωση του γηπέδου Δρακότρυπας που αναφέρει το τεχνικό πρόγραμμα έργων, πότε θα γίνει και από που θα χρηματοδοτηθεί αυτό το έργο.

4. Διαβάζω ότι θα γίνει Περιβαλλοντική μελέτη για το έργο "ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑΣ, ενημερώστε μας, συνεχίζει ο Δήμος το ενδιαφέρον του για την αποχέτευση – βιολογικό καθαρισμό της Δρακότρυπας και πως δρομολογείται.

5. Η βελτίωση και η ασφαλτόστρωση του δρόμου Αι-Γιάννη με 24.000 ευρώ διαβάζω ότι θα γίνει από τη ΣΑΤΑ του 2010, θα θέλαμε να γνωρίζουμε υπάρχουν αυτά τα χρήματα και το σημαντικότερο πότε θα είναι διαθέσιμα και πότε δρομολογείτε αυτό το έργο.

6. Ενημερώστε μας τι σημαίνει "Υποδομές οδοποιία Δρακότρυπας" - 38.000 Ευρώ - ΣΑΤΑ 2010, που θα γίνουν οι παρεμβάσεις αυτές και αν υπάρχουν αυτά τα χρήματα.

7. Ενημερώστε μας τι σημαίνει "Βελτίωση υποδομών Δρακότρυπας" - 18.780 Ευρώ - ΣΑΤΑ 2010 ποιά είναι τα έργα που προβλέπονται και αν υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Αν υπάρχουν θα πρότεινα να διατεθεί ένα ποσό για το Λαογραφικό Μουσείο που δεν αναφέρετε πουθενά στο τεχνικό πρόγραμμα έργων.

8. Ενημερώστε μας πότε και που θα γίνει αυτό το έργο <<Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δρακότρυπας - 18.000 Ευρώ - ΣΑΤΑ 2011>> και αν υπάρχουν αυτά τα χρήματα και πότε θα είναι διαθέσιμα.


Τα έργα που αναφέρονται στο τεχνικό πρόγραμμα είναι τα παρακάτω.

1. Αποπεράτωση γηπέδου Δρακότρυπας - 10.000 Ευρώ - Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ
2. Αντικατάσταση τμήματος αρδευτικού δικτύου Δρακότρυπας - 6.000 Ευρώ - ΣΑΤΑ 2010
3. Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δρακότρυπας - 18.000 Ευρώ - ΣΑΤΑ 2011
4. Ασφαλτόστρωση στη θέση Αι-Γιάννης - 12.000 Ευρώ - ΣΑΤΑ 2010
5. Βελτίωση δρόμου Άι-Γιάννης - 12.000 Ευρώ - ΣΑΤΑ 2010
6. Βελτίωση υποδομών Δρακότρυπας - 18.780 Ευρώ - ΣΑΤΑ 2010
7. Συντήρηση αγροτικών δρόμων Δρακότρυπας - 2.700 - ΣΑΤΑ 2011
8. Συντήρηση δρόμου από δημοτικό σχολείο μέχρι οικία Χαρίση - 4.500 ευρώ - ΤΑΚΤΙΚΑ
9. Συντήρηση οδικού δικτύου Δρακότρυπας - 12.000 Ευρώ - ΤΑΚΤΙΚΑ
10. Υποδομές οδοποιία Δρακότρυπας - 38.000 Ευρώ - ΣΑΤΑ 2010
11. Χαλικοστρώσεις δρόμων Δρακότρυπας - 4.000 Ευρώ - ΣΑΤΑ 2010
12. διαμόρφωση κ.χ Δρακότρυπας
13. Γεωλογική μελέτη "ΤΕΧΝΙΚΟΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑΣ"
14. Περιβαλλοντική μελέτη για το έργο "ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑΣ"
15. Στατική μελέτη για το έργο "ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΕΕΛ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑΣ"
16. Γεωλογική μελέτη "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΞΥΑΣ & ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑΣ"

Σας ευχαριστώ

Μπάλλας Ηλίας
Γιώργος Κατσιώτης (Μέλος)
Expert Boarder
Δημοσιεύσεις: 131
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1183
Απ:2011 Πρόγραμμα Τέχνικών ¨Εργων Δρακότρυπας πριν 9 Χρόνια, 4 Μήνες  
glynosgiannis 27-05-2011 17:45

Ηλία, όπως είχαμε αναφέρει σε αυτό το άρθρο

www.drakotrypa.gr/index.php?option=com_c...22-20&Itemid=215

όταν είχαμε παρευρεθεί στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, γράφω για το Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων "το περιεχόμενο του οποίου μας ήταν παντελώς άγνωστο".

Οι μεγάλες απορίες, που συμπληρώνουν τις δικές σου είναι οι παρακάτω:

Παράθεση:

Γιατί το πρόγραμμα τεχνικών έργων δεν είχε αναρτηθεί τόσο καιρό και στην συνεδρίαση βρεθήκαμε προ τετελεσμένων γεγονότων;
Γιατί τα τοπικά συμβούλια δεν κάνουν διαβούλευση για τα θέματα που αφορούν τα χωριά και καταθέτουν τεχνικά προγράμματα έργων χωρίς να ενημερώσουν τους πολίτες;
Γιώργος Κατσιώτης (Μέλος)
Expert Boarder
Δημοσιεύσεις: 131
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 29/05/2011 00:05 απο Γιώργος Κατσιώτης.
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1184
Απ:2011 Πρόγραμμα Τέχνικών ¨Εργων Δρακότρυπας πριν 9 Χρόνια, 4 Μήνες  
Γιωργος Δ Κατσιωτης 28-05-2011 09:02

Αγαπητοί Ηλία και Γιάννη.
Συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον και τις εύλογες απορίες σας.
Δεν πιστεύω όμως ότι ο Κος Μηνίτσιος αντιδήμαρχος έργων θα απαντήσει ουσιαστικά, δεσμευτικά και με λεπτομέρειες γι'αυτό το πρόγραμμα τεχνικών έργων, που δεν ξέρω ποιός το σύνταξε και κατ' πόσο είναι εφαρμόσιμο (σιγά μη βγάλει αυτός "το φίδι απ' τη τρύπα").

¨Όπως δεν θα απαντήσει και ο αγαπητός μας δήμαρχος.
Αλλά βλέπεις αυτόν τον "μαλώσαμε"...και πείσμωσε...!

¨Όσο δε για το γήπεδο basket φίλε Ηλία, δεν έγινε καμία "αρχή". Απεναντίας !
Η κατασκευή της πλατείας 100μ2 στο χώρο του basket κατέστρεψε την πιθανότητα να γίνει διαπλάτυνση του γηπέδου, όπως χρειάζεται.
Να δω που θα ξαναβρούμε E20.000 για ανακατασκευή του ανακατασκευασμένου γηπέδου.
Και αν αυτό το "έγκλημα" έγινε "με προσωπική παρέμβαση του Κου Κωτσού" ε τότε... συγχαρητήρια !
(νομίζεις ότι αν του "χαϊδέψεις" τ'αυτιά, θα συγκινηθεί και θα απαντήσει;)
Γραμμένους μας έχει !

Και είμαι σίγουρος ότι στην επόμενη εκδήλωση της Δρακότρυπας που θα παρευρεθεί, θα εκθειάσει το έργο που επιτελεί το drakotrypa.gr και ο σύλλογος, άσχετα αν αυτός τα απαξιώνει.

Τέλος θα παρακαλέσω τους διαχειριστές να μεταφέρουν το θέμα στον χώρο του forum "Θέματα που αφορούν το χωριό μας" - ο λόγος νομίζω είναι αυτονόητος.
Γιώργος Κατσιώτης (Μέλος)
Expert Boarder
Δημοσιεύσεις: 131
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1185
Απ:2011 Πρόγραμμα Τέχνικών ¨Εργων Δρακότρυπας πριν 9 Χρόνια, 4 Μήνες  
Γιώργο, με πρόλαβες και τα μετέφερες εσύ στο forum.

Θα ήθελα πολύ πάντως να δω τι θα απαντήσουν οι συγχωριανοί μας.

Πρέπει να συμμετέχουν σε αυτό το διάλογο καθώς το μέλλον του χωριού μας και τα λίγα χρήματα που παίρνει από την ΣΑΤΑ πρέπει να είναι προϊόν διαλόγου!
glynosgiannis (Μέλος)
Απλά βοηθάω...
Administrator
Δημοσιεύσεις: 260
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν glynosgiannis Δρακότρυπα glynos23@yahoo.gr Τοποθεσία: Λαγονήσι Γενέθλια: 1983-12-19
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Σε εποχές που κυριαρχούν το χρήμα και η αμάθεια, το να είσαι εθελοντής και να διαδίδεις τη γνώση είναι πράξεις επαναστατικές!!!
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1186
Απ:2011 Πρόγραμμα Τέχνικών ¨Εργων Δρακότρυπας πριν 9 Χρόνια, 4 Μήνες  
Αγαπητέ φίλε Γιώργο,

Κατ αρχάς πιστεύω βιάζεσαι να προδικάσεις τα γεγονότα , τα οποία θα σε διαψεύσουν, και διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς .

Είναι σίγουρο ότι ο κ Μηνίτσος Α θα απαντήσει σε ένα αίτημα που έχει κατατεθεί επωνύμως και εγγράφως , και την απάντηση αυτή θα την ανακοινώσω στο site .

Για το γήπεδο μπάσκετ δεν χαιδεύω τα αυτιά του Δημάρχου, αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς .

Υπήρχαν 10.000 ευρω που ο Σύλλογος είχε εξασφαλίσει από την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού για τα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου μέσω του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ.

Δυστυχώς το θέμα των αποδυτηρίων έμπλεξε στην γραφειοκρατία ,αλλά και στην ανικανότητα των αρμοδίων , περάσανε πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν αυτά τα χρήματα να χαθούν ( το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ σταμάτησε λίγο αργότερα)

Ακόμα υπήρχαν 10.000 ευρω από τον Δήμο για να γίνουν πεζοδρόμια στην είσοδο του χωριού ,εκεί που ο Δήμος είχε τοποθετήσει τα φωτιστικά .
Το έργο αυτό το είχε αναλάβει ο εργολάβος κ Μπούρπος Βασίλειος.

Τα φωτιστικά καταστράφηκαν ,και ο χώρος δεν ήταν επαρκείς για πεζοδρόμια , περάσανε αρκετά χρόνια χωρίς να γίνετε τίποτα με αποτέλεσμα τα χρήματα αυτά να κινδυνεύουν επίσης να χαθούν για το χωριό μας .

Βλέποντας αυτή την κατάσταση και ανησυχώντας κυρίως για τα χρήματα που είχα ασχοληθεί προσωπικά τα 10.000 ευρω για τα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου , με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ Θεοδώρου Απόστολο συναντηθήκαμε και ζητήσαμε από τον Δήμαρχο κ Κωτσο Γεώργιο να μην χαθούν και να διατεθούν αυτά τα χρήματα στο γήπεδο μπάσκετ και τένις και να ανακαινιστεί όλος ο χώρος.

Ο κ Δήμαρχος αποδέχθηκε την πρόταση μας , και έκανε της ενέργειες που έπρεπε , ζήτησε δηλαδή από την περιφέρεια και πήρε την έγκριση να μεταφερθούν αυτά τα χρήματα που ήταν για τα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου ,στο γήπεδο μπάσκετ (αλλαγή χρήσης και αλλαγή χώρου)

Και έφερε το θέμα των 10.000 ευρω που είχαν ανατεθεί στον εργολάβο, στο Δημοτικό Συμβούλιο για να μην χαθούν τα χρήματα και ζήτησε και πήρε παράταση 6 μήνες η εκτέλεσης του έργου .

Στην χώρα που ζούμε τίποτα δεν είναι αυτονόητο και δεδομένο, θα μπορούσαν αυτά τα χρήματα να είχαν χαθεί , και σήμερα εκεί δεν θα γινόταν καμία παρέμβαση και δεν θα συζητούσαμε εμείς τώρα.

Συμφωνώ , δυστυχώς δεν εφαρμόσθηκε η μελέτη και η προσφορά του Μηχανικού κ Κούρτη Ν, αν και δεσμεύθηκαν ( εργολάβος και Δήμος ) και στον πρόεδρο του Συλλόγου κ Θεοδώρου Απόστολο και σε μένα ,ότι θα εφαρμόσουν την μελέτη αυτή , ο τάπητας δεν έγινε σωστά , και δεν τοποθετήθηκαν καινούργιες μπασκέτες ολυμπιακού τύπου και σίγουρα υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για την κακή εκτέλεση αυτού του έργου.

Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά πως μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα .
και η αρχή να γίνει από τον εργολάβο,να κάνει τουλάχιστον αυτά που δεσμεύθηκε να κάνει , και αργότερα βλέπουμε,

Τέλος κακώς ο φίλο ο Γιάννη , περίμενε να αναρτηθεί το τεχνικό πρόγραμμα έργων ας το ζητούσε από τον Αντιδήμαρχο έργων πριν πάει στην συνεδρίαση της επιτροπής, δεν νομίζω ότι εκεί ήταν το πρόβλημα .


Ηλίας Μπάλλας
30.5.2011
ΜΠΑΛΛΑΣ ΗΛΙΑΣ (Μέλος)
Expert Boarder
Δημοσιεύσεις: 123
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 30/05/2011 16:51 απο ΜΠΑΛΛΑΣ ΗΛΙΑΣ.
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1187
Απ:2011 Πρόγραμμα Τέχνικών ¨Εργων Δρακότρυπας πριν 9 Χρόνια, 4 Μήνες  
Τέλος κακώς ο φίλο ο Γιάννη , περίμενε να αναρτηθεί το τεχνικό πρόγραμμα έργων ας το ζητούσε από τον Αντιδήμαρχο έργων πριν πάει στην συνεδρίαση της επιτροπής, δεν νομίζω ότι εκεί ήταν το πρόβλημα

Αυτό είναι το πρόβλημα Ηλία. Είναι δυνατόν, το 2011 να πρέπει να ψάξει και να αναζητήσει κανείς προσωπικά με αιτήσεις κτλ το τεχνικό πρόγραμμα έργων που αφορά τον τόπο του;

Δεν έπρεπε να είναι γνωστό σε όλους ή αναρτημένο τουλάχιστον στο χωριό;

Δεν έπρεπε να έχει συζητηθεί σύμφωνα με τα προβλήματα του τόπου;

Όπως παρατήρησες κι εσύ έχεις πολλές απορίες σε σχέση με το που αναφέρονται πολλά από τα έργα.

Άλλωστε τα χρήματα είναι ελάχιστα που παίρνει το χωριό και κάθε χρονιά θα έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να τα αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
glynosgiannis (Μέλος)
Απλά βοηθάω...
Administrator
Δημοσιεύσεις: 260
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν glynosgiannis Δρακότρυπα glynos23@yahoo.gr Τοποθεσία: Λαγονήσι Γενέθλια: 1983-12-19
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Σε εποχές που κυριαρχούν το χρήμα και η αμάθεια, το να είσαι εθελοντής και να διαδίδεις τη γνώση είναι πράξεις επαναστατικές!!!
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
Πάνε στην αρχή

Facebook Page

Αναζήτηση

Χορηγοί Ιστοσελίδας

___9
___5
___6
___8
___7

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Για να μάθετε περισσότερα για το τι είναι τα cookies και πως χρησιμοποιούνται δείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου.

Να δέχομαι cookies από αυτή τη σελίδα.

EU Cookie Directive Module Information