Read File
  • Drakotrypa.gr
    Drakotrypa.gr
Αρχική Μεταξύ μας

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Πάνε στο τέλος Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ
#1049
Απ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ πριν 9 Χρόνια, 12 Μήνες  
Βιαστικός πολύ ο κος Κατσιώτης,αλλά αυτό τον οδηγεί και σε λάθη.Επειδή λοιπόν έχουμε εκλογές μεθαύριο και δεν πρέπει να αδικούμε κανέναν σας πληροφορώ ό,τι δεν ήταν μέλος της 4μελούς επιτροπής ο Κος Ε. Τσιρογιάννης αλλά ο κος Κούρτης.
Όσο για την αγορά η επιτροπή καθόρισε (ομόφωνα )στο πρακτικό της το τίμημα του οικοπέδου σε 3,5 ευρώ το τ.μ.
Για τα υπόλοιπα ο νοών νοείτω.

3-11-2010 Π.ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
p.skylogiannis (Μέλος)
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 19
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1050
Απ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ πριν 9 Χρόνια, 12 Μήνες  
Είναι κατανοητό τις τελευταίες ημέρες πριν την εκλογική μάχη, ο Δήμαρχος να μην έχει το χρόνο όχι να απαντήσει στα ερωτήματα που του θέτουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας, αλλά ούτε καν να τα διαβάσει. Δυστυχώς όμως τα γεγονότα είναι τέτοια που καθιστούν πολλές φορές περιττές τις οποιεσδήποτε απαντήσεις. Παράδειγμα η απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Θεσσαλίας με αριθμό πρωτοκόλλου 10264/167714 της 1/11/2010, η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και ακυρώνει μερικώς την απόφαση 262/2010 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μουζακίου για την «Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Μουζακίου» και συγκεκριμένα τις παρακάτω παραγράφους:

Παρ.2β.) το ποσό των 12.000 ευρώ που ήταν γραμμένο στον προϋπολογισμό με τίτλο «Τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στα Τ.Δ. του Δήμου», σε συναφείς δαπάνες των Τ.Δ. Γελάνθης και Μαυρομματίου.
Παρ.2γ.) Τη μεταφορά πίστωσης 12.000 ευρώ που αφορούσε την «Τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στα Τ.Δ. Μαγουλίτσας» σε παρόμοιες δαπάνες του ίδιου τοπικού διαμερίσματος.
Παρ.2δ.) Το ποσό επίσης των 12.000 ευρώ που αφορούσε τον «Ηλεκτροφωτισμό γηπέδου Τ.Δ. Μαυρομματίου» σε επίσης σχετικές δαπάνες του ίδιου τοπικού διαμερίσματος.
Παρ.3α.) Τη μεταφορά 20.024,040 ευρώ από τον Κ.Α. 25.7312.019 του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού που ήταν γραμμένη με τίτλο «Αποχέτευση ακαθάρτων Δρακότρυπας», στις δαπάνες για την «Αποκατάσταση κατολισθήσεων Τ.Δ. Δρακότρυπας».

Κι ως εδώ, όπου τα ποσά παρέμειναν στα οικεία τοπικά διαμερίσματα, ας πούμε, καλά. Ας δούμε όμως και τη συνέχεια, όπου μεταφέρονται και άλλα ποσά που ήταν πιστωμένα στο έργο της Αποχέτευσης Δρακότρυπας -από το κονδύλιο των 130.000 ευρώ υποθέτω- σε δαπάνες συντήρησης διαφόρων λειτουργιών του Δήμου. Η Γεν. Γραμματέας ακυρώνει:

παρ3.στ’.) Τη μεταφορά πίστωσης 8.000,00 ευρώ από τον Κ.Α. 25.7312.019 του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού που ήταν γραμμένη με τίτλο «Αποχέτευση ακαθάρτων Δρακότρυπας», δια του αποθεματικού και την εγγράφει στον νεοδημιουργηθέντα Κ.Α.30.7336.010 του σκέλους των εξόδων με τίτλο «Συντήρηση υδρομαστεύσεων του Δήμου»
παρ.3κ). Τη μεταφορά πίστωσης 10.000,00 ευρώ από τον Κ.Α. 25.7312.019 του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού που ήταν γραμμένη με τίτλο «Αποχέτευση ακαθάρτων Δρακότρυπας», δια του αποθεματικού και την εγγράφει στον νεοδημιουργηθέντα Κ.Α.30.7336.011 του σκέλους των εξόδων με τίτλο «Συντήρηση αρδευτικών αυλάκων οικισμού Μουζακίου»
παρ.3μ). Τη μεταφορά πίστωσης 15.000,00 ευρώ από τον Κ.Α. 25.7312.019 του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού που ήταν γραμμένη με τίτλο «Αποχέτευση ακαθάρτων Δρακότρυπας», δια του αποθεματικού και την εγγράφει στον νεοδημιουργηθέντα Κ.Α.25.7312.033 του σκέλους των εξόδων με τίτλο «Αποκατάσταση παρόχθιων εκτάσεων»

Δεν πρόλαβε ακόμα να στεγνώσει το μελάνι από μέρα που ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε για τη ματαίωση του έργου της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού, για την οποία ματαίωση θεωρεί εαυτόν ανεύθυνον, και το Δημοτικό Συμβούλιο πρόλαβε και πήρε απόφαση για τον διαμοιρασμό της σχετική πίστωσης.
Πριν, λοιπόν, αλέκτορα φωνήσαι, εξέδυσάν με τα ιμάτιά μου…

Γιώργος Γούσιας
4/11/2010
ggousias (Μέλος)
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 62
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 03/11/2010 21:30 απο ggousias.
 
Γιώργος Φ.Γούσιας
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1063
Απ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ πριν 9 Χρόνια, 11 Μήνες  
Προς τον Κο Παύλο Σκυλογιάννη.

ΠΑΥΛΟΣ ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ:"η το ότι αρνήθηκε ένα μέλος(αντιπολίτευση) της τετραμελούς επιτροπής να υπογράψειΤΩΡΑ το πρακτικό της επιτροπής ήταν πρόβλημα και δεν είχαμε την πλειοφηφία να το περάσουμε?"

Δεν γνώριζα ότι αρνήθηκε ένα μέλος της επιτροπής εκτίμησης του οικοπέδου να υπογράψει ΤΩΡΑ το πρακτικό, αυτή όμως η αναφορά με παρέσυρε -κακώς- να αναφερθώ και'γω σε επιτροπή
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ "Το ότι αρνήθηκε ένα μέλος της επιτροπής (ο Κος Τσιρογιάννης) να υπογράψει το πρακτικό ήταν για τον λόγο του ότι το συγκεκριμένο θέμα προς ψήφιση ενώ αφορούσε την αξία της αγοράς του οικοπέδου του Κου Μπούρμπου παρ' όλα αυτά ήρθε προς ψήφιση χωρίς να αναγράφεται η αξία της αγοράς ?"

ενώ εννοούσα τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και την άρνηση του Κου Ευριπίδη Τσιρογιάννη(τον επικαλούμαι) να ψηφίσει ένα θέμα αγοράς...χωρίς τιμή !
Άρα έχει δίκιο ο Δήμαρχος που σε κατηγορεί για αδράνεια της επιτροπής?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΟΣ:"Όσον αφορά την αγορά του οικοπέδου δεν στάθηκε δυνατό να γίνει ακόμη διότι η αρμόδια επιτροπή που ορίστηκε και στην οποια συμμετέχει ο κ. Σκυλογιάννης για την εκτίμηση της αξίας του, δεν είχε υπογράψει το σχετικό πρακτικό παρότι συνεδρίασε εδώ και καιρό, μ' αποτέλεσμα το σχετικό θέμα να αναβληθεί σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο."
Το παραδέχεσαι όμως και ο ίδιος με αυτή σου την αναφορά "η το ότι αρνήθηκε ένα μέλος(αντιπολίτευση) της τετραμελούς επιτροπής να υπογράψειΤΩΡΑ το πρακτικό της επιτροπής ήταν πρόβλημα" αλλά προσπαθείς να "διασκεδάσεις" τις εντυπώσεις λέγοντας παρακάτω ότι λόγω πλειοψηφίας θα μπορούσε να "περάσει" το θέμα! Παρανόμως?

Και ενώ μας λες όλα αυτά παρακάτω αναφέρεις "Όσο για την αγορά η επιτροπή καθόρισε (ομόφωνα )στο πρακτικό της το τίμημα του οικοπέδου σε 3,5 ευρώ το τ.μ."

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΧΙ?!
Και αδίκως σε κατηγορεί ο Κος Δήμαρχος?
Εδώ κάποιος ψεύδεται!

Ειλικρινά δε μπορώ να βγάλω άκρη!
Και γι' αυτό ρωτώ.
-Πότε ορίστηκε η επιτροπή (και ποιά τα μέλη)?
-Πότε επισκεύθηκε η επιτροπή τον χώρο για αξιολόγηση και εκτίμηση?
-Πότε συνεδρίασε (και ποιό το πρακτικό της) για να πάρει απόφαση (και ποιά η απόφαση)?
-Πότε κατατέθηκε η απόφαση (αν επάρθη) στον φάκελλο του βιολογικού?

Και αν είμαι εγώ "Βιαστικός πολύ ο κος Κατσιώτης,αλλά αυτό τον οδηγεί και σε λάθη."
μήπως, λέω μήπως, εσύ Κε Σκυλογιάννη είσαι πολύ αργός? Και με λάθη!


Προς τον Κο Γιώργο Κωτσό - Δήμαρχο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΟΣ:"Για την αποκατάσταση της αλήθειας οφείλω να ενημερώσω ότι ο Βιολογικός Καθαρισμός της Δρακότρυπας εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ στην τελευταία τροποποίηση που κάναμε στο Δημοτικό μας Συμβούλιο στις 16 Ιουνίου του 2009, αφού συγκεντρώσαμε τα ποσά των εκπτώσεων από τα ήδη ενταχμένα και δημοπρατημένα έργα και παράλληλα ενισχύσαμε και με το ποσό των 130.000 ΕΥΡΩ από το αποθεματικό του Δήμου.
Το έργο προεντάχθηκε στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ στις 21 Δεκεμβρίου του 2009. Δυστυχώς όμως το Υπουργείο Εσωτερικών μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2009, ενώ αρχικά πήρε απόφαση για παράταση του προγράμματος μέχρι το 2011, στη συνέχεια πήρε νέα απόφαση για ένταξη έργων μέχρι τον Αύγουστο του 2010 και στο τέλος έκλεισε το πρόγραμμα άρον άρον τον Ιούνιο 2010"

Ενώ Κε Δήμαρχε μας λες ότι το έργο Προεντάχθηκε στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ στις 21 Δεκεμβρίου 2009 δεν μας λες ποιές ήταν οι αιτίες που δεν εντάχθηκε(κανονικά)στον ΘΗΣΕΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2010!
Αδιαφορία, Αδράνεια, Εσκεμμένα? Δικαιολογημένα?
Τι?

Αλλά όπως και να είναι ξαναρωτάω: Γιατί τόση πρεμούρα για την αγορά του οικοπέδου,προεκλογικά, ενώ το έργο έχει σταματήσει?
Μήπως για να είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ο φάκελλος σε μελλοντικά προγράμματα?
Μα όπως αναφέρει και ο φίλος μου Κος Γιώργος Γούσιας www.drakotrypa.gr/index.php?option=com_f...=6&limitstart=18
...το πουλάκι πέταξε!

Άντε τυχεροί(Δήμαρχε και Πρόεδρε)ελπίζω τα επόμενα 4 χρόνια να καταφέρετε να γίνει η περιβόητη αγορά του οικοπέδου....και το έργο ας μη γίνει ΠΟΤΕ!

Υ.Γ
Και ενώ άλλοι συμπονούντες με μένα θα περίμεναν(θα ήταν και σίγουροι) μια απάντησή σου, εγώ δεν την περιμένω...ξέρεις εσύ...χρωστάς και άλλες!
Αυτό δεν θα με κάνει όμως να πάψω να ρωτάω.
Γιατί είμαι ΠΟΛΙΤΗΣ ....και 'γω σε κάνω Πολιτικό!

Γιώργος Δ.Κατσιώτης
23-11-2010
Γιώργος Κατσιώτης (Μέλος)
Expert Boarder
Δημοσιεύσεις: 131
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 23/11/2010 04:05 απο Γιώργος Κατσιώτης.
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1084
Απ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ πριν 9 Χρόνια, 10 Μήνες  
Αγαπητέ Γιώργο για την περίπτωσή σου ισχύει το <<δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού>>.
Η παραποίηση του κειμένου <<το ότι αρνήθηκε...το πρακτικό της επιτροπής ΔΕΝ ήταν πρόβλημα καιείχαμε την πλειοψηφία να το περάσουμε.. σε <<το ότι ....το πρακτικό της επιτροπής ηταν πρόβλημα και ΔΕΝ είχαμε την πλειοψηφία να το περάσουμε>> αν δεν ήταντυχαίο λάθος σου, είναιαπαράδεκτη.
Αντιλανβάνονται όλοι όμως ότι από αυτή την διατύπωση προέκυψαν οι περεταίρω λάθος εκτιμήσεις σου και συμπεράσματα. Πιστεύω ότι συνέβη το πρώτο.
Για την ουσία του θέματος να κοιτάζουμε το δάσος και όχι το δένδρο.
Με τιμή
Π. Σκυλογιάννης
p.skylogiannis (Μέλος)
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 19
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1085
Απ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ πριν 9 Χρόνια, 10 Μήνες  
Κε Σκυλογιάννη το κείμενό σου
"3.Μήπως προσωπικά έφερα οποιοδήποτε κώλυμα στην όλη διαδικασία όπως έμεσα αφήνετε να εννοηθεί καιδιαδίδουν οι ασπονδοι φίλοι μου στο χωριό? η το ότι αρνήθηκε ένα μέλος(αντιπολίτευση) της τετραμελούς επιτροπής να υπογράψειΤΩΡΑ το πρακτικό της επιτροπής ήταν πρόβλημα και δεν είχαμε την πλειοφηφία να το περάσουμε?"

Το κείμενο μου
ΠΑΥΛΟΣ ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ:"η το ότι αρνήθηκε ένα μέλος(αντιπολίτευση) της τετραμελούς επιτροπής να υπογράψειΤΩΡΑ το πρακτικό της επιτροπής ήταν πρόβλημα και δεν είχαμε την πλειοφηφία να το περάσουμε?"

Και η δεύτερη αναφορά μου
"Το παραδέχεσαι όμως και ο ίδιος με αυτή σου την αναφορά "η το ότι αρνήθηκε ένα μέλος(αντιπολίτευση) της τετραμελούς επιτροπής να υπογράψειΤΩΡΑ το πρακτικό της επιτροπής ήταν πρόβλημα" αλλά προσπαθείς να "διασκεδάσεις" τις εντυπώσεις λέγοντας παρακάτω ότι λόγω πλειοψηφίας θα μπορούσε να "περάσει" το θέμα! Παρανόμως?"

Την παραποίηση που την είδες;

Να είσαι σίγουρος ότι το δάσος κοιτάω αλλά το δάσος έχει και δεντράκια μέσα.
Και ένα απ' αυτά είσαι και 'συ.

Και θα με βοηθούσες αν απαντούσες στις προηγούμενες ερωτήσεις.
Και σε μία καινούργια: Ήσουν και 'συ ένας απ' αυτούς που ψήφισαν να φύγουν τα χρήματα απ' τον βιολογικό καθαρισμό Δρακότρυπας και να πάνε σε άλλα χωριά; (Μη μπερδευτείς πάλι. Ερώτηση είναι !)

Όσο δε για τον χαρακτηρισμό της περίπτωσης σου...επιφυλάσσομαι!

6-12-2010
Γιώργος Κατσιώτης (Μέλος)
Expert Boarder
Δημοσιεύσεις: 131
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1089
Απ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ πριν 9 Χρόνια, 10 Μήνες  
Επειδή λοιπόν αγαπητέ Κε Κατσιώτη το ενδιαφέρον σου για τα κοινά και ιδιαίτερα του χωριού μας είναι θεμιτό αλλά και αξιέπαινο θα πρέπει να γνωρίζεις και μερικά πράγματα γύρω από την λειτουργία των θεσμών και δη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Πρώτα όμως θα σου επισημάνω ότι την Ελληνική γλώσσα την γνωρίζουν πολύ καλα αρκετοί από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας του χωριού μας.
Όταν λοιπόν ρωτάω τον δήμαρχο << το ότι ένα μέλος ....αρνήθηκε να υπογράψει..ήταν πρόβλημα και δεν είχαμε την πλειφηφία να το περάσουμε?>> τι πρέπει να καταλαβουμε όλοι μας?
ΟΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΩς Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΨΑΧΝΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.Εντάξει?
Αυτή είναι η ουσία αγαπητοί μου χωριανοί.
Τα περί παρανομίας της απόφασης κ.τλ.θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι οι κατά πλειοψηφία αποφάσεις είναι συνήθης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ διαδικασία στα Δημοτικά Συμβούλια και ασφαλώς είναι νομιμότατες!
Για το εάν ψήφισα και εγώ την απόφαση διανομής των 130.000 ευρώ που ήταν για το χωριό μας ,καλά θα ήταν να γνώριζες με τι αγώνα καταφέραμε να βάλουμε αυτά τα λεφτά -σε αντιστάθμισμα άλλων έργων- και όχι να με ρωτάς αν ψήφισα κάτι τέτοιο.
Δυστυχώς όμως όλα πήγαν χαμένα και ασφαλώς ένα κομμάτι ευθύνης ανήκει και σε μένα.Αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Γιαυτό κάλεσα τους χωριανούς μας να συμμετέχουν περισσότερο στα κοινά και ιδίως οι νεώτεροιγια να μη ανακυκλώνεται η μιζέρια καιχάνεται η ελπίδα.
Ευχαριστώ προσωπικά όλους τουσ χωριανούς μας που με βοήθησαν στο όποιο έργο επιτέλεσα για το χωριό μας και εύχομαι σε όλους <<ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΝΕΝΟ ΤΟ 2011>>
Με τιμή Π. ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
p.skylogiannis (Μέλος)
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 19
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
Πάνε στην αρχή

Facebook Page

Αναζήτηση

Χορηγοί Ιστοσελίδας

___9
___5
___6
___8
___7

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Για να μάθετε περισσότερα για το τι είναι τα cookies και πως χρησιμοποιούνται δείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου.

Να δέχομαι cookies από αυτή τη σελίδα.

EU Cookie Directive Module Information