Read File
  • Drakotrypa.gr
    Drakotrypa.gr
Αρχική Μεταξύ μας

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Ερωτήσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση" (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Πάνε στο τέλος Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Ερωτήσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση"
#878
Απ:Ερωτήσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση" πριν 10 Χρόνια, 3 Μήνες  
Καλησπέρα Κύριε Σκυλογιάννη,

Θα σας απαντήσω και στις δύο σας ερωτήσεις εκφράζοντας την δικη μου άποψη και μόνο, και όχι κατ΄ανάγκην την επίσημη θέση του ΔΣ του Συλλόγου μας.

1.Όσον αφορά την ερώτηση σας για την ελλιπή σας ενημέρωση για τις Συνελεύσεις του Μ.Ε.Σ.Ανάπλαση ,θα σας υπενθυμίσω πως βάσει καταστατικού του Συλλόγου, 2 βδομάδες περίπου πριν την ετήσια Γενική Συνελευση,αναρτώνται προς ενημέρωση των συγχωριανών μας ανακοινώσεις που αναφέρουν τόπο ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της καθως και εναλλακτική ημερομηνία σε περίπτωση μη απαρτίας μελών.
Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και φέτος των Αυγουστο,παράλληλα με τις εκλογές ανάδειξης νέου ΔΣ.Την ανακοίνωση θα φιλοξενήσει και το www.drakotrypa.gr.Οποτε όλοι θα είναι ενήμεροι εφόσον μας "διαβάζουν" σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Όσο για την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής,είναι μία απο τις υποχρεώσεις των μελών,απέναντι στον Σύλλογο.
Δεν είναι οικονομικά και λογικά εφικτό να αποστέλλεται ειδοποίηση στο κάθε μέλος χωριστά για αυτή του την υποχρέωση.Οπότε η εξόφληση της μπορεί να γίνει "επι προσωπικού" συναντώντας κάποιο απο τα μέλη του Συμβουλίου που διαθέτουν μπλοκάκι εισπράξεως συνδρομών.
Συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κος Λάζος Κων/νος κατοικεί μόνιμα απο τον Μάρτιο στο χωριό ενώ εγώ(6983516707) ανεβαίνω όσο πιο συχνα μπορώ.Περιόδους εορτών βρίσκεται ολόκληρο το πενταμελές στο χωριό...

Σημείωση:Για όσους δεν γνωρίζουν η ετήσια συνδρομή είναι της τάξης των 10 ευρώ(5 ευρώ για μαθητές-φοιτητές)/χρόνο.
stefanisgeorge (Μέλος)
Moderator
Δημοσιεύσεις: 75
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν sakaflias_4 sakaflias_4@hotmail.com Τοποθεσία: ΤΡΙΚΑΛΑ-ΛΑΡΙΣΑ Γενέθλια: 1987-08-21
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 09/04/2010 13:48 απο stefanisgeorge.
 
"The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do." P.Coelho
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#879
Απ:Ερωτήσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση" πριν 10 Χρόνια, 3 Μήνες  
2.Όσον αφορά την ερώτηση σας για την απουσία του χωριού μας απο τα γυρίσματα της εκπομπής "Κυριακή στο Χωριό" θα σας αναφέρω παρακάτω τα γεγονότα όπως τα έζησα εγώ.

Οι αναγνώστες του www.drakotrypa.gr είχαν την ενημέρωση για τα επερχόμενα γυρίσματα της εκπομπής στην περιοχή μας,πολύ πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των.
Την τελευταία εβδομάδα η υπέυθυνη Πολιτιστικών του Δήμου Μουζακίου Κα Τόλια Σοφία ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κο Θεοδώρου Απόστολο για τα γυρίσματα και τον προσκάλεσε να παραστεί στο τραπέζι την Κυριακή.Η απάντηση του περιείχε ενδοιασμούς καθώς κατοικεί στην Αθήνα και δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει την δυνατότητα άλλων μελών του ΔΣ να παραστούν.
Άμεσα επικοινώνησα με την Κυρία Τόλια και της ζήτησα να μου επιδείξει τρόπους συμμετοχής του χωριού μας στην εκδήλωση και έθεσα εαυτόν στην διάθεση της.
Παράλληλα της πρότεινα να παρουσιαστούν κάποια τοπικά μας εδέσματα απο γυναίκες του χωριού,που φυσικά είναι πάντα πρόθυμες να το κάνουν.Η απάντηση της ήταν αρνητική καθώς υπήρχε πληθώρα γυναικών απο το Σύλλογο γυναικών του Μουζακίου.

Επίσης της πρότεινα να πείσει το συνεργείο της κρατικής Τηλεόρασης να ανέβει μέχρι το χωριό μας και να μαγνητοσκοπήσει ορισμένα πλάνα,που θα προβάλλοταν μονταρισμένα στην εκπομπή.Μου υποσχέθηκε πως θα το προσπαθούσε..

Την Παρασκευή μαθαίνω πως γυρίστηκαν πλάνα στην Οξυά ,οπότε λογικά ανέμενα να έρθει η δική μας σειρά..
Επικοινώνησα δύο φορές μαζί της αλλα δεν έλαβα απάντηση.

Το Σάββατο τα γυρίσματα σε Διαμερίσματα του Δήμου Μουζακίου συνεχίστηκαν,αυτή τη φορά στον κάμπο,ενώ μάταια περιμέναμε δύο μέλη του ΔΣ του Συλλόγου ,να έρθουν και στο δικό μας χωριό να τους ξεναγήσουμε στα όμορφα αξιοθέατά μας(Ι.Μ.Αγίας Τριάδος,Κατασκηνώσεις,δρακότρυπα).

Δεν ξέρω αν σε αυτή την ανιση κατα τη γνώμη μου μεταχείριση των χωριών του Δήμου φταίει ο Δήμαρχος,η υπεύθυνη επι των Πολιτιστικών,το συνεργείο της ΕΡΤ ή οι συγκυρίες,αλλα ή παρουσία της Δρακότρυπας ,χωρίς βίντεο απο το χωριό(αντίθετα με τα υπόλοιπα χωριά) θα έμοιαζε διακοσμητική.

Εγώ να δείτε πόσο στενοχωρήθηκα κύριε Σκυλογιάννη,που ανέτρεψα πλήρως το πρόγραμμα της εργασίας μου στη Λάρισα,για να είμαι στο χωριό μας και τελικά δεν θα δούμε ούτε ένα πλάνο απο αυτό...

Θα περιμενα πάντως μεγαλύτερη δίψα απο τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά στο χωριό μας,ώστε η Δρακότρυπα να προβληθεί σε βαθμό τουλάχιστον ίσο με τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου Μουζακίου.Θεωρώ πως για το χωριό και την εικόνα του προς τα έξω είμαστε υπεύθυνοι όλοι μας και όχι μόνο ο Πολιτιστικός του Σύλλογος..


Πάντως χαίρομαι που διαθέτετε τον χρόνο σας για να μας ενημερώνεται μέσω του forum πάνω σε θέματα που αφορούν το χωριό.Για περαιτέρω λεπτομέρειες,σχόλια μπορώ να επανέλθω.
Είμαι στην διάθεση σας και στον προσωπικο μου τηλεφωνικό αριθμό.

Στεφανής Γεώργιος
Μέλος ΔΣ Μ.Ε.Σ.Δρακότρυπας
"Η Ανάπλαση"
stefanisgeorge (Μέλος)
Moderator
Δημοσιεύσεις: 75
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν sakaflias_4 sakaflias_4@hotmail.com Τοποθεσία: ΤΡΙΚΑΛΑ-ΛΑΡΙΣΑ Γενέθλια: 1987-08-21
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 09/04/2010 14:16 απο stefanisgeorge.
 
"The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do." P.Coelho
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#880
Απ:Ερωτήσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση" πριν 10 Χρόνια, 3 Μήνες  
Επειδή ο Σύλλογος της Οξυάς, του οποίου προεδρεύω, ήταν ένας από τους Συλλόγους που συμμετείχαν στο «γύρισμα» της εκπομπής (με χορευτικό και φαγητά) και επειδή ήδη ψιθυρίζονται διάφορα γύρω απ’ αυτή τη συμμετοχή του κάθε Συλλόγου (και ειδικά για το Σύλλογο του χωριού μου είχαν ακουστεί ήδη από τη μέρα της συνάντησης των εκπροσώπων των Συλλόγων στον Πολιτιστικό Οργανισμό), θεωρώ απαραίτητες εκ μέρους μου – μια και τέθηκε δημόσια το θέμα - τις παρακάτω διευκρινίσεις :

1. Ο δικός μας Σύλλογος ενημερώθηκε για το γύρισμα μόλις 10 περίπου μέρες πριν απ’ αυτό ενώ για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου με πρωτοβουλία της προέδρου αυτού κας Τόλια, ειδοποιήθηκε από την ίδια μόλις την προηγούμενη από την πραγματοποίηση της συνάντησης μέρα.

2. Κατά τη διάρκεια της παραπάνω συνάντησης και με αφορμή τα όσα συζητήθηκαν σ’ αυτή, προσωπικά σχημάτισα την εντύπωση (και πιστεύω πως το ίδιο συνέβη και με τους υπόλοιπους) ότι στην εκπομπή θα προβάλλονταν και οι Σύλλογοι που θα συμμετείχαν αλλά και τα χωριά που θα εκπροσωπούσαν. Τη μέρα, ωστόσο, του γυρίσματος πληροφορηθήκαμε τόσο από την πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού όσο και από τους υπεύθυνους της εκπομπής (αυτό, τουλάχιστο, συνέβη με μένα) πως η εκπομπή αφορούσε ΜΟΝΟ το Μουζάκι και δεν είχε ως θέμα της τους Συλλόγους της περιοχής αλλά ούτε και τα χωριά – δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου. Ως εκ τούτου καμία αναφορά σε Συλλόγους ή χωριά δεν έπρεπε να συμπεριληφθεί στην εκπομπή, η οποία θα είχε ως θέμα της αποκλειστικά το Μουζάκι. Έτσι, λοιπόν, οι παρευρισκόμενοι πρόεδροι Συλλόγων αλλά και λοιποί συμμετέχοντες για λογαριασμό των Συλλόγων αυτών, απλώς ….. θα «συμμετείχαν». Ωστόσο, ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους προέδρους Συλλόγων και μίλησαν στην εκπομπή και αναφορά στην ιδιότητά τους, τα χωριά τους και τους Συλλόγους που εκπροσωπούσαν έκαναν, γεγονός που και ο ίδιος το θεωρώ «άνιση μεταχείριση». Κάτι ανάλογο συνέβη και με την εμφάνιση των χορευτικών των Συλλόγων, αφού ορισμένοι χοροδιδάσκαλοι δεν τήρησαν τη μεταξύ μας συμφωνία για την εμφάνιση – κατ’ απαίτηση της εκπομπής – χορευτών μόνο από συγκεκριμένη ηλικία και πάνω, με αποτέλεσμα τη μέρα του «γυρίσματος» να δημιουργηθούν μεταξύ μας προστριβές αλλά και κάποιοι Σύλλογοι (συμπεριλαμβανομένου και αυτού του χωριού μου) να βρεθούν προ τετελεσμένων και να αδικηθούν και στον τομέα αυτό.

3. Με το τέλος του γυρίσματος αισθάνθηκα μια ελαφρά πικρία και απογοήτευση αναλογιζόμενος την προσπάθεια που τόσο ο ίδιος όσο και ως Σύλλογος καταβάλαμε για να προβληθεί μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή ο Σύλλογος και το χωριό μου, όπως από την αρχή νομίσαμε πως θα συμβεί με όλους τους συμμετέχοντες, τουλάχιστο, Συλλόγους.Δε γνωρίζω, βέβαια, ποια μέρη του χωριού μου επισκέφθηκε η εκπομπή και ποια θα προβάλει αλλά διαβεβαιώνω πως σ’ αυτό δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή ο Σύλλογός μας. Ούτε κλήθηκε να είναι κάποιος παρόν ούτε λεπτομέρειες γνωρίζαμε.

4. Προβληματίστηκα, επίσης, (και προβληματίζομαι) πληροφορούμενος πως η αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία για την προβολή της εκπομπής τροποποιήθηκε μετά από παρέμβαση (απαίτηση;) συγκεκριμένου Συλλόγου.

5. Προσωπικά, τέλος, έμεινα με την εντύπωση πως έτσι και αλλιώς το εν λόγω «γύρισμα» θα γίνονταν, με τη συμμετοχή συγκεκριμένων Συλλόγων και ανεξάρτητα από τη συμμετοχή ή μη των υπόλοιπων.
Ευχαριστώ

Γιώργος Δ. Καραβίδας,
Πρόεδρος του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς
gkaravidas (Μέλος)
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 46
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 10/04/2010 14:11 απο gkaravidas.
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#881
Απ:Ερωτήσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση" πριν 10 Χρόνια, 3 Μήνες  
Θα ήθελα να παρέμβω στην συζήτηση προσθέτοντας ότι έκανα την ανάρτηση του άρθρου στις 10 Μαρτίου 2010, μαθαίνοντας το μία μέρα πριν από τον τύπο και άμεσα ενημέρωσα τον Σύλλογο αλλά και όλους τους φίλους της ιστοσελίδας.

Απ' όσο γνωρίζω, με προσωπική συζήτηση που είχα με τον Γιώργο Στεφανή, μέλος του Δ.Σ του Μ.Ε.Σ Ανάπλαση, άμεσα, 18 μέρες πριν τα γυρίσματα της εκπομπής ξεκίνησε τις επαφές ώστε να είναι έτοιμη μια ολοκληρωμένη παρουσία του Συλλόγου ώστε όποια στιγμή και αν λάμβανε επίσημη ενημέρωση, έστω και μια μέρα πριν, να ήμασταν έτοιμοι.

Υπενθυμίζω ότι η ανακοίνωση που είχε σταλεί στα ΜΜΕ έλεγε:

Η γνωστή εκπομπή της ΕΤ3, "Κυριακή στο χωριό", ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού και της Προέδρου του Πολιτιστικού οργανισμού Σοφίας Τόλια να επισκεφθεί τον Δήμο Μουζακίου, επέλεξε την έδρα του Δήμου, το Μουζάκι, για την πραγματοποίηση γυρίσματος με στόχο την προβολή του Μουζακίου και του Δήμου γενικότερα, όσον αφορά την παράδοση και ιστορία, τις γεύσεις, τα έθιμα και τις μουσικές.

και έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τα όσα μας αναφέρει ο κ. Καραβίδας ότι πληροφορήθηκε

Τη μέρα, ωστόσο, του γυρίσματος πληροφορηθήκαμε τόσο από την πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού όσο και από τους υπεύθυνους της εκπομπής (αυτό, τουλάχιστο, συνέβη με μένα) πως η εκπομπή αφορούσε ΜΟΝΟ το Μουζάκι και δεν είχε ως θέμα της τους Συλλόγους της περιοχής αλλά ούτε και τα χωριά – δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου. Ως εκ τούτου καμία αναφορά σε Συλλόγους ή χωριά δεν έπρεπε να συμπεριληφθεί στην εκπομπή, η οποία θα είχε ως θέμα της αποκλειστικά το Μουζάκι

Το άρθρο που είχε αναρτηθεί στο Drakotrypa.gr και ήταν αναδημοσιευμένο από την Εφημερίδα "Πρωινός Τύπος" της Καρδίτσας μπορείτε να δείτε εδώ:
www.drakotrypa.gr/index.php?option=com_c...17:-2&Itemid=142
glynosgiannis (Μέλος)
Απλά βοηθάω...
Administrator
Δημοσιεύσεις: 260
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν glynosgiannis Δρακότρυπα glynos23@yahoo.gr Τοποθεσία: Λαγονήσι Γενέθλια: 1983-12-19
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Σε εποχές που κυριαρχούν το χρήμα και η αμάθεια, το να είσαι εθελοντής και να διαδίδεις τη γνώση είναι πράξεις επαναστατικές!!!
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#882
Απ:Ερωτήσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση" πριν 10 Χρόνια, 3 Μήνες  
Μετά τις τοποθετήσεις των συλλόγων Δρακότρυπας και Οξυάς (σας ευχαριστώ με την ευκαιρία) αλλά και τις απαντήσεις της προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου στις σχετικές ερωτήσεις μου κατά το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο,προκύπτει μείζον θέμα αφενός μεν ηθικής τάξεως αφεταίρω δε διαχείρισης των κοινών.
Αναμένω την απάντηση του Δημάρχου και αν χρειαστεί θα επανέλθω. Είναι κρίμα πάντως τα πάντα να υπακούουν σε προσωπικές στρατηγικές.
Π. ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
p.skylogiannis (Μέλος)
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 19
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#883
Απ:Ερωτήσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση" πριν 10 Χρόνια, 3 Μήνες  
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Αγαπητέ Γιώργο
Δεν θα ξεφύγω από τον πειρασμό- μια και οι συνθήκες εργασίας μου αυτό τον καιρό μου το επιτρέπουν –να απαντήσω στην παρότρυνση σου, να δείχνουμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το χωριό και να μη τα περιμένουμε όλα από το Σύλλογο.
Ξεκινάω με την επισήμανση ότι η άποψή σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. .Πράγματι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά έχουμε καθήκον αλλά και υποχρέωση να προωθούμε την επίλυση των προβλημάτων του χωριού μας και να το προβάλλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας περισσότερο από τους μη απασχολούμενους με αυτά.
Στα πλαίσια αυτά δεν πρέπει να περιοριζόμαστε στην προβολή μόνον τα συγκριτικά πλεονκτήματα ενός τόπου, τις φυσικές ομορφιές ,η όποια μνημεία, αλλά να προβάλλουμε και τους ανθρώπους που ξεχώρισαν με τη δράση τους τιμώντας τον τόπο μας αλλά και την πατρίδα μας.
Επειδή θεωρώ απολύτως καλόπιστη την τοποθέτηση σου -δείχνει άγχος και αγωνία για μεγαλύτερη προσφορά του καθενός μας στο χωριό-και όχι έμμεση κριτική απέναντί μου θα πρέπει να αναφερθώ και στην τεράστια ευθύνη του καθένα μας όταν κάνει τις επιλογές του για τους ανθρώπους που θα τον εκπροσωπήσουν.
Δεν θέλω να μειώσω κανέναν αλλά και μόνο το γεγονός ότι πολλοί αποφεύγουν να ασχοληθούν με τα κοινά μειώνει την δυνατότητα των χωριανών μας να επιλέξουν κάτι καλύτερο.
Επειδή το σχόλιό σου λοιπόν έγινε με αφορμή την απάντησή σου σε μένα ,να μου επιτραπεί μια σύντομη αναδρομή στην συμμετοχή μου στα κοινά και μόνο όσο αφορά το χωριό μας.
1. Προκαλέσαμε τη δεκαετία του 80 γενική συνέλευση στο χωριό μας για το νερό ύδρευσης ( με αφορμή την ύδρευση της Τρυγόνας αλλά και των άλλων οικισμών) και τότε χρηματοδοτήθηκε η ύδρευση από τον Πόρο ( Νομάρχης ο Κοκολάκης) . Τεράστιας σημασίας έργο για την εποχή.
2.Ως πρόεδρος της επιτροπής των θιγομένων από τα έργα εκτροπής του Αχελώου με την συμπαράσταση των κατοίκων -και όχι των φορέων -του χωριού μας πετύχαμε τότε την άμεση καταβολή αποζημιώσεων για τα θιγόμενα αγροκτήματα ακίνητα, κ.τλ. και τιμές που κανένας δεν πίστευε ότι θα επιτυγχάναμε.
3. Δέχτηκα να είμαι υποψήφιος για Πρόεδρος το 1994- ελλείψει άλλου υποφηφίου από τον πολιτικό χώρο που ανήκω- μια εβδομάδα πριν κατατεθούν οι συνδυασμοί (δηλ.χωρίς καμιά προετοιμασία) υπηρετώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συμβάλλοντας στα του χωριού μας θετικά ως αντιπολίτευση. Να θυμίσω τη χρηματοδότηση 5.000.000 δρχ από Υπ, Εσωτερικών (ασφαλτόστρωση Τρυγόνας).
4.Ως αντιδήμαρχος το 1999 & 2000 στο Μουζάκι με τον αείμνηστο Αντώνη Βασιλείου κάναμε τη μελέτη για τον βιολογικό καθαρισμό . Ευτυχώς σήμερα βρίσκεται στη φάση υλοποίησης του έργου θα είμαι ευτυχής όταν εγκαινιασθεί το έργο.
5. Ένταξη στο ΕΠΤΑ του δρόμου για το μοναστήρι μας( ασφαλτόστρωση).
6.Για να τιμήσουμε τον Ολυμπιονίκη μας Δημοσθένη Ταμπάκο , το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου δέχθηκε την πρότασή μου να δοθεί το όνομά του στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου.
7.Πάλι ως αντιδήμαρχος το 2007 ( Δήμαρχος Κωτσός) εντάξαμε τη μελέτη ύδρευσης της Δρακότρυπας και κάναμε το έργο( εμπλουτισμός-αγωγοί- – δεξαμενή κ.τ.λ.).Θεωρώ ότι λύσαμε οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης του χωριού μας αλλά και των οικισμών .
Δεν πρέπει να κουράσω άλλο τους αναγνώστες μας. Πρέπει όλοι να ξέρουν τίποτα δεν γίνεται μηχανικά
Χρειάζεται κόπος χρόνος και στρατηγική για φθάσεις ακόμη και στα θεωρούμενα αυτονόητα
Εγώ πάντως έχω ως αρχή και τα μεγάλα να κοιτάμε και τα μικρά να μη αφήνουμε.
Πάντα πρέπει να προσπαθούμε για το περισσότερο και το καλύτερο.

Π. ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
p.skylogiannis (Μέλος)
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 19
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
Πάνε στην αρχή

Facebook Page

Αναζήτηση

Χορηγοί Ιστοσελίδας

___9
___5
___6
___8
___7

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Για να μάθετε περισσότερα για το τι είναι τα cookies και πως χρησιμοποιούνται δείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου.

Να δέχομαι cookies από αυτή τη σελίδα.

EU Cookie Directive Module Information