Read File
  • Drakotrypa.gr
    Drakotrypa.gr
Αρχική Μεταξύ μας

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Προτάσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση" (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Πάνε στο τέλος Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Προτάσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση"
#922
Απ:Προτάσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλα πριν 10 Χρόνια, 6 Μήνες  
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ(ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ.

ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ(ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΦΑΝΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ,ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΣ Η ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ(ΑΦΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΔΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΡΓΟΥ-ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ.

ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ.

ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο Μορφωτικός ΚΑΙ Εκπολιτιστικός ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ.ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΑΦΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΜΗ.

ΕΤΣΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ Κ. ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ.ΔΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ(ΔΗΜΟΣΙΑ Κ.Τ.Λ.).ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ.

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΕΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟΥ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤEITE ΕΝΑ Α ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ.
ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ,ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ .

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ.ΠΟΙΟΝ;TON ΕΞΗΣ:ΔΙΧΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ,ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΣ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ.
undisputed (Μέλος)
Gold Boarder
Δημοσιεύσεις: 312
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 20/07/2010 10:35 απο undisputed.
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1031
Απ:Προτάσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλα πριν 10 Χρόνια, 3 Μήνες  
Πρόταση προς στο Σύλλογο Μ.Ε.Σ. Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ:Σε ένα μήνα απο τωρα περίπου θα γίνουν οι Δημοτικές εκλογές.Εχω να κάνω κάποιες προτάσεις προς το νέο Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ και καλό θα ήταν να ληφθούν στα σοβαρά και να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην πρώτη πρόταση.Η Δρακότρυπα θα γεμισει απο κόσμο
απο όλα τα μέρη της Ελλάδας για να ασκήσουν το δικαιωμα ψηφου σε λιγότερο απο ένα μήνα.

Αν και φέτος προσέλθουν για
ψηφοφορία περίπου κατα μέση τιμή 800 άτομα όπως τις περασμένες ψηφοφορίες(που κατα πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει) με βάση στοιχεία των προηγούμενων εκλογών προτείνω στο Σύλλογο:

1.Να γίνει ένας έρανος όπου θα τον διοργανώσει ο Σύλλογος Μ.Ε.Σ.
Να τοποθετηθεί ένα ταμείο εξω απο το σχολείο με πρόεδρο και αντιπρόεδρο να πρωτοστατούν.

Ο έρανος αυτός θα έχει τον εξής σκοπό:
Να μαζευτεί ένα αξιόλογο ποσό με σκοπό και στόχο την βοήθεια διάφορων συνχωριανών μας που εχουνε σοβαρά προβληματα οικονομικα ή προβλήματα υγειας(ή ακόμα και συνχωριανούς αλλων περιοχών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας).

Σκεφτείτε το εξής:Έστω ότι γίνετε ο έρανος.Αν όλοι δώσουμε το ποσο των 5Ευρω στον έρανο(μία ελάχιστη μεση τιμή δίνω) θα μαζευτούν για τον συγκεκριμένο σκοπό σύνολο 4000Ευρώ.Με ένα τέτοιο ποσό μπορούν να βοηθηθούν κάποιοι συνχωριανοί και γίνουν αρκετά πράγματα.¨Εστω και ένα Ευρώ να δώσει ο καθένας...
Σκεφτείτε και επίσης και το άλλο,μιλάμε και τσακωνόμαστε για χρηματοδοτήσεις χιλιαδων ευρώ για διάφορα έργα ή και εκατομυρίων και κάποιοι δεν έχουν λεφτά να ζήσουν.
Αν τελικά μαζευτούν τα χρήματα ο Σύλλογος θα πρέπει να έρθει σε επαφή με τον ιερέα του χωριού πάτερ Νικόλαο και θα τους υποδείξει που και ποιοι θα βοηθηθούν με προτερεότητα που αυτός θα κρίνει με βάση αυτά τα χρήματα.
Όσον αφορα το νομικό τμήμα θα γίνει κανονικά με αποδείξεις το ποσό απο τα μπλοκακια αποδείξεων που θα κόβει και που έχει ο Σύλλογος στη διαθεσή του.

Σημαντικότερα απο ολα ειναι αυτό νομίζω.Όσα έργα πετύχει ένας σύλλογος υλικοτεχνικής φυσης(δν αντιλέγω στο να μην κάνει,φυσικά και πολλύ σωστά πράτει) τίποτα δν έκανε εαν δν βοήθησε συνανθρώπους του που εχουν την πραγματική ανάγκη.

Επίσης όλοι βλέπουμε πως αν και θα έπρεπε να χρηματοδοτείτε ενας σύλλογος πολιτιστικός για να μπορεί και να παράγει και έργο -γενικά αναφέρομαι,οχι μόνο για το χωριό μας- αυτό δεν γίνεται.Τυχαία πάντα...Έτσι λοιπόν κάποια πράγματα πρέπει να τα κάνουμε μόνοι μας,δυστηχως ή ευτυχως.Καλώ τα όλα μέλη του τωρινού Συλλόγου,επίσης τον κύριο Μπάλλα και
τον κύριο Γιώργο Γούσια να στηρίξουν(γνωρίζωντας την προσφορά τους στο Σύλλογο παλαιότερα),να ενισχύσουν και να πρωτοστατήσουν σε αυτό το επιχείρημα καθώς επίσης και το Δ.Σ. του προηγούμενου Συλλόγου, να το κανουμε όλοι μαζί πράξη( θα είμαι και εγώ τις μέρες των εκλογών κάτω).

Αν τελίκα παρθεί η απόφαση να γίνει κάτι τέτοιο,μετα θα πρεπει να διαφημιστεί μεσω site σε ανακοίνωση το όλο ενχειρημα για να μαθευτεί και με άλλους τρόπους που ο σύλλογος γνωρίζει για την ενημέρωση του κόσμου.

Περιμένω απαντηση απο τον Σύλλογο.
Όπως επίσης τις απαντήσεις του κύριου Γούσια και του κύριου Μπάλλα αν είναι σύμφωνοι και αν στηρίζουν να γίνει κάτι τέτοιο.

Η ημερομηνία είναι 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.Μέχρι την 7η Νοεμβρίου έχουμε ένα περίπου μήνα.Καλό θα ήταν ο Σύλλογος να το
σκεφτεί σοβαρά.
2.Να διοργανωθεί ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ τις μέρες εκείνες αφού ο κόσμος στο χωριό θα είναι αρκετός.


Υ.Γ.
Επίσης πρέπει να γίνει αυτό με τον λογαριασμό τραπέζης που έχω προτείνει και να μπει σε φανερό σημείο στη σελίδα.Αν γίνει πράξη η παραπάνω πρόταση(έρανος) θα βοηθήσει πολλύ στην όλη διαδικασία.Ο λογαριασμός έπρεπε ήδη να έχει γίνει και να τοποθετηθεί στη σελίδα.Και δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει το θέμα της δημιουργίας του λογαριασμού...
undisputed (Μέλος)
Gold Boarder
Δημοσιεύσεις: 312
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 12/10/2010 08:43 απο undisputed.
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1033
Απ:Προτάσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση" πριν 10 Χρόνια, 3 Μήνες  
Ομολογώ πως το ανήσυχο πνεύμα του Θανάση πάντα μας δίνει ιδέες.

Το θέμα του εράνου είναι κάτι που έχει πραγματική σημασία και φυσικά μέγιστο φιλανθρωπικό ενδιαφέρον.

Όμως ο Σύλλογος, όπως έχει αποδείξει με πράξεις, έχει βοηθήσει ανθρώπους που το είχαν ανάγκη χωρίς έρανο κτλ, από το δικό του ταμείο. Κινήσεις βέβαια που δεν χρειάζονται προβολή αλλα γίνονται πάντα διακριτικά.

Όσον αφορά την αιμοδοσία, είναι κάτι που επεξεργαζόμαστε και φυσικά θέλουμε πολύ να γίνει.

Σε αυτό όμως υπάρχει και το εξής κόλλημα. Σε 2 οργανωμένες αιμοδοσίες που διοργανώσαμε είχαμε μέτρια έως πολύ λίγη συμμετοχή. Ενώ αντίθετα πολλοί είναι αυτοί που χρειάστηκαν την τράπεχα αίματος τον χρόνο που πέρασε.

Ακόμα και από αυτό εδώ το forum, αν υπάρξει η ανάλογη κινητοποίηση, θα είναι χαρά μας να καλέσουμε την κινητή ομάδα αιμοδοσίας.

Η ακόμα καλύτερα να κάνουμε μία εκδρομή με 4-5 πολιτικά (δικά μας) οχήματα γεμάτα κόσμο για αιμοδοσία στο νοσοκομείο την Καρδίτσας.

Και επαναλαμβάνω για όλα αυτά χρειάζεται συμμετοχή γιατί είναι πολύ άρχημο να απασχολούμε για 4-5 ώρες το ασθενοφόρο της αιμοδοσίας χωρίς να έχουμε τα κατάλληλα αποτελέσματα.

Σε αναμονή συμμετοχών λοιπόν...
glynosgiannis (Μέλος)
Απλά βοηθάω...
Administrator
Δημοσιεύσεις: 260
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν glynosgiannis Δρακότρυπα glynos23@yahoo.gr Τοποθεσία: Λαγονήσι Γενέθλια: 1983-12-19
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 14/10/2010 12:17 απο glynosgiannis.
 
Σε εποχές που κυριαρχούν το χρήμα και η αμάθεια, το να είσαι εθελοντής και να διαδίδεις τη γνώση είναι πράξεις επαναστατικές!!!
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1036
Απ:Προτάσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση" πριν 10 Χρόνια, 3 Μήνες  
Γιάννη,
ομολογείς πως το ανύσηχο πνεύμα δίνει ιδέες όπως π.χ. ένας έρανος που έχει φιλανθρωπικό(πραγματικό και επι της ουσίας στη συγκεκριμένη περίπτωση όπου μπορούν να βοηθηθούν άνθρωποι) όμως ο Σύλλογος που σωστά λές έχει αποδείξει με πράξεις.Έχει βοηθήσει ανθρώπους που με τρόπους πολλύ έξυπνους και αποτελεσματικούς όπου ουσιαστικά ήταν έμμεση μορφή εράνου(υπενθίμιση ηταν αυτό) και με αυτές τις έξυπνες ιδέες κατάφεραν και γέμισαν το ταμείο και δράσαν και σε έργα που όλοι ξέρουμε και χαιρομαστε αλλα και σε πραγματική φιλανθρωπική βοήθεια άξια σεβασμού.ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗ,διακριτικά.

Όμως το να γίνει ένας έρανος για αυτόν καθαρά και απόλυτα τον σκοπό δεν το βρίσκω μη διακριτικό αφου ο Σύλλογος θα συμβουλευτεί τον πάτερ Νικόλαο που διακριτικά θα γίνει η διαδικασία χωρίς αναφορες ονομάτων κ.τ.λ. ώς αναφορά το εκτελεστικό του κομμάτι.Έχει μεγάλη δύναμη ο έρανος.Έχουν επιτευχθει πολλά απο διάφορες ομάδες,Συλλόγους κ.τ.λ. με εράνους άμμεσους ή έμμεσους.


Ουσιαστικά και τελικά είναι θέμα εμπιστοσύνης των ανθρώπων που θα δώσουν χρήματα στο έρανο(και σε οποιοδήποτε έρανο) για το αν τα χρήματα θα δοθουν για τον σκοπό που τίθεται.Είναι θέμα εμπιστοσύνης των ανθρώπων μεταξύ τους και μεταξύ μας.Έδώ πρέπει ουσιαστικά να αποδειχθει αυτή η εμπιστοσύνη απο πλευράς Συλλόγου προς τους δωρητές(των λίγων χρημάτων τους).Όσο για τους συκοφάντες και κακόβουλους πάντα θα υπάρχουν αυτοί.Γιατί φαντάζομαι δεν είναι τίποτα στον οποιοδήποτε να δώσει απο 1 - 5Ευρώ για ένα φιλανθρωπικό σκοπό.
Πιστεύω συμφωνείς.

Παρόλα αυτά δεν κατάλαβα απο τα γραφόμενα σου αν συμφωνείς με την πρόταση και αν έισαι ...μέσα;;;Γιατί είναι σαν να το κλέινεις απο πλευράς σου.Φαντάζομαι ήταν η πρώτη σου σκέψη και είσαι στο δέυτερο κομμάτι για να μαζευτούμε να το κάνουμε πράξη όλοι μαζί.

Όσον αφορά την αιμοδοσία βρείτε τα εσείς σε αυτό.Η ιδέα με τα πολιτικά οχήματα πολλύ καλή.

Πιο πολλύ βαρύτητα όμως δίνω στον έρανο.Σε αναμονή λοιπόν για τη συμμετοχή σου και την υλοποιήση της ιδέας που αφορά τον έρανο.Νομίζω οτι θα αξίζει τον κόπο.

Φιλικά
undisputed (Μέλος)
Gold Boarder
Δημοσιεύσεις: 312
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 14/10/2010 16:23 απο undisputed.
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1037
Απ:Προτάσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση" πριν 10 Χρόνια, 3 Μήνες  
Αριθμός Λογαριασμού:
419/296050-81
ΙΒΑΝ:
GR701104190000041929605081

Δικαούχος:ΜΕΣ Δρακότρυπας "Η Ανάπλαση"

Απάντηση προς τον φίλο Σάκη ..ΣΥντομα θα τοποθετηθει και σε σταθερό σημειο στην σελίδα μας...
stefanisgeorge (Μέλος)
Moderator
Δημοσιεύσεις: 75
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν sakaflias_4 sakaflias_4@hotmail.com Τοποθεσία: ΤΡΙΚΑΛΑ-ΛΑΡΙΣΑ Γενέθλια: 1987-08-21
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
"The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do." P.Coelho
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1052
Απ:Προτάσεις προς τον Μ.Ε.Σ. "Η Ανάπλαση" πριν 10 Χρόνια, 2 Μήνες  
Γιάννη πάντως ακόμα να καταλάβω τους λόγους που απορίψατε την πρόταση.

Και επισης δεν κατάλαβα αυτό

"Το θέμα του εράνου είναι κάτι που έχει πραγματική σημασία και φυσικά μέγιστο φιλανθρωπικό ενδιαφέρον"

γιατί το έγραψες;!

Τέλοσπάντων,εσεις πήρατε την απόφαση.Όπως νομίζετε.Πολλύ καλα έκανες πάντως Γιώργο και έβαλες τον αριθμό του λογαριασμού.

Μέχρι να μπεί σε σταθερο σημείο στη σελίδα,ξανα μεταφέρω τον αριθμό.Αριθμός Λογαριασμού:
419/296050-81
ΙΒΑΝ:
GR701104190000041929605081

Δικαούχος:ΜΕΣ Δρακότρυπας "Η Ανάπλαση"
Και απευθύνομαι σε όποιον παρακολουθεί το συγκεκριμένο φόρουμ
απο οπουδήποτε στην Ελλάδα ή τον κόσμο.

Οποιοσδήποτε κρίνει πως μπορεί να βοηθήσει τον Σύλλογο στο έργο του ή απλα στο χωριό προσφέροντας την οποιαδήποτε χρηματική δωρεά/εισφορά στο Σύλλογο για οποιοδήποτε σκοπό που αυτός θέλει(και θα δηλώσει) ή το αφήσει στην κρίση του συλλόγου ας το κάνει μέσω του παραπάνω αριθμού.

Σας ευχαριστώ.Καλό χειμώνα.
undisputed (Μέλος)
Gold Boarder
Δημοσιεύσεις: 312
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
Πάνε στην αρχή

Facebook Page

Αναζήτηση

Χορηγοί Ιστοσελίδας

___5
___9
_____1
___6
___8
_13_341_00__1

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Για να μάθετε περισσότερα για το τι είναι τα cookies και πως χρησιμοποιούνται δείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου.

Να δέχομαι cookies από αυτή τη σελίδα.

EU Cookie Directive Module Information