Read File
  • Drakotrypa.gr
    Drakotrypa.gr
Αρχική Μεταξύ μας

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Διαβάστε !!! (εκτός και αν΄ήδη το διαβάσατε αλλού...) (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Πάνε στο τέλος Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Διαβάστε !!! (εκτός και αν΄ήδη το διαβάσατε αλλού...)
#1002
Διαβάστε !!! (εκτός και αν΄ήδη το διαβάσατε αλλού...) πριν 10 Χρόνια, 10 Μήνες  
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ
Αθήνα, 9.8.10
Αγαπητέ μου Γιώργο

Επειδή μου έκανες την τιμή και μου πρόσφερες τη χαρά με την αναφορά σου στην εορταστική συναυλία στον Λυκαβηττό προβάλλοντας και σχολιάζοντας τη φοβερή λέξη «Κατοχή» που εξεστόμισα εκεί, με προκαλείς να εκφράσω δυο-τρεις σκέψεις που δύσκολα βρίσκουν (για ανεξήγητους λόγους εδώ και καιρό) φιλόξενο χώρο στις «καθώς πρέπει» εφημερίδες, με την κρυφή ελπίδα μήπως και η στήλη σου αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.
Δεν είπα όμως μόνο τη λέξη «Κατοχή» αλλά και απηύθυνα προς κάθε κατεύθυνση την προειδοποίηση ότι με βάση την ιστορική πείρα «ο Έλληνας όταν στριμώχνεται, καθώς είναι πολυμήχανος, υποχωρεί, με τη σκέψη ότι τελικά κάτι θα γίνει για να αποφύγει το κόστος της αναμέτρησης. Υποχωρεί, υποχωρεί λοιπόν έως ότου τον αναγκάσουν να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Τότε μη έχοντας άλλη διαφυγή, θα γίνει είτε ήρωας είτε ραγιάς».
Είναι λοιπόν φρόνιμο, για τους εκάστοτε δυνατούς, να μη ξεγελιώνται από την υπομονή, την παθητικότητα και την υποχωρητικότητα του ελληνικού λαού αγνοώντας είτε υποτιμώντας το γεγονός ότι ο ίδιος έχει θέσει λόγω της ιδιομορφίας του χαρακτήρα του την κόκκινη γραμμή, όπου η «σύνεση» μεταβάλλεται σε κείνο το γνωστό ΟΧΙ, χάρη στο οποίο άλλωστε η έννοια «ελληνικότητα» από αρχαιοτάτων χρόνων είναι συνυφασμένη με υπεράνθρωπες θυσίες με καταστροφικές για τον ίδιο συνέπειες, που όμως τελικά μας χαλυβδώνουν το ήθος και μας επιτρέπουν να βαδίζουμε όρθιοι με το κεφάλι ψηλά. Κι αυτός είναι ο λόγος που αγάπησα με τόσο πάθος την Ελλάδα και τους Έλληνες, ενώ πρέπει να ομολογήσω ότι η καθημερινότητά τους με απωθεί σε σημείο που να αποζητώ την απομόνωση...
Γνωρίζω όμως και κάτι άλλο: ότι ο Έλληνας με τους καλούς γίνεται καλλίτερος, ενώ με τους κακούς χειρότερος. Γι' αυτό και το σύνθημα «η Ελλάδα στους Έλληνες» τον ομόρφυνε και τον συστράτευσε, γιατί πίσω απ' αυτό έβλεπε ότι κάποιοι δυνατοί θέλουν να παλέψουν μαζί του για κείνο που αγαπά περισσότερο: την εθνική ανεξαρτησία! Κοίταξε όμως πόσο παράξενος σκηνοθέτης είναι η ζωή, ώστε ύστερα από τριάντα χρόνια να βρεθεί ένας «κλώνος» εκείνου που ανέμισε το σύνθημα αυτό πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων, να πει το ακριβώς αντίθετο! Ότι δηλαδή είμαστε υποχρεωμένοι να παραχωρήσουμε ένα μέρος από την εθνική μας ανεξαρτησία. Υποχρεωμένοι από ποιους; Και τι είναι η εθνική ανεξαρτησία για να την παραχωρείς και μάλιστα εθελοντικά πιστεύοντας και διαλαλώντας ότι έτσι σώζεις τον λαό;
Όμως η εθνική ανεξαρτησία είναι η ψυχή, η πνοή, η ίδια η ζωή ενός ελεύθερου λαού. Χωρίς αυτήν ο λαός είναι ουσιαστικά νεκρός. Μιας και η ψυχή δεν είναι ένα φτηνό πανί που το κόβεις για να δώσεις ένα κομμάτι εδώ κι ένα κομμάτι εκεί. Είναι ένα ΟΛΟΝ, ομοούσιο και αδιαίρετο. Και μου προκαλεί αληθινό πόνο το γεγονός ότι τόσοι πολλοί και αξιόλογοι, ξεκινώντας από τον Γιώργο Παπανδρέου, λησμόνησαν τις θυσίες αυτού του λαού για την υπεράσπιση της εθνικής του ανεξαρτησίας.
Θα ΄θελα εδώ να υπενθυμίσω ότι ο Ιταλός πρεσβευτής στις 28 Οκτωβρίου του 1940 ζήτησε από τον Ιωάννη Μεταξά την άδεια να χρησιμοποιήσουν οι Ιταλοί ορισμένα λιμάνια και αεροδρόμια. Και εκείνος είπε ΟΧΙ εκφράζοντας την θέληση ολόκληρου του ελληνικού λαού. Δεν δήλωσε «για να γλιτώσω την χώρα από την καταστροφή ενός ενδεχομένου πολέμου "παραχώρησα ένα μέρος της εθνικής μας ακεραιότητας"». Και ρωτώ: συγκριτικά ποια παραχώρηση είναι πιο σημαντική για την ανεξαρτησία ενός λαού; Ο έλεγχος 2-3 λιμανιών ή η καθολική υποταγή της οικονομίας; Με άλλα λόγια ποια θα ήταν βαρύτερη μορφή ξένης κατοχής; Η πρώτη ή η δεύτερη;
Και κάτι ακόμη: Πιστεύω και μπορώ να το αποδείξω, ότι δεν είναι η οικονομική μας κρίση που οδήγησε την Τρόϊκα στη χώρα μας αλλά ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας διεθνούς συνωμοσίας με όργανα τρεις Τράπεζες, μια Αμερικανική και δυο Ευρωπαϊκές. Το πώς και το γιατί, όπως φαίνεται, ο ελληνικός λαός θα το δει μόνο όταν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Και τότε θα πονέσει πολύ. Πάρα πολύ...

Όσο για τον ρόλο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης θέλω να εκφράσω μόνο μια ευχή: Ότι έχουν πέσει θύματα της πρωτοφανούς συκοφαντικής εκστρατείας που κάποιοι ενορχήστρωσαν κατά της χώρας και του λαού μας με καταστροφικές βλέψεις για το μέλλον μας, που άλλωστε δεν τις κρύβουν και που για ανεξήγητους λόγους δεν φαίνεται να τις έχουν αντιληφθεί ακόμα τόσοι και τόσοι αξιόλογοι άνθρωποι, των οποίων την ευθύνη και τον πατριωτισμό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
Όμως και μόνο το γεγονός αυτό αποτελεί κατά την ταπεινή μου γνώμη μέγιστη τραγωδία, δεδομένου ότι γίνονται έτσι άθελά τους ο καλλίτερος αγωγός -σε σχέση με την κομματική γεωγραφία της χώρας μας- για να επιβληθεί η πιο σατανική και καταστρεπτική επίθεση από όσες έχει δεχθεί ο ελληνικός λαός μέχρι σήμερα. Γιατί χτυπούν ταυτόχρονα το σώμα και την ψυχή μας αποβλέποντας στην ολοκληρωτική μας διάλυση.
Με θερμούς χαιρετισμούς,
Μίκης Θεοδωράκης
*Γιώργο Λακόπουλο, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Και για την εδώ μεταφορά : Γιώργος Δ. Καραβίδας
gkaravidas (Μέλος)
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 46
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 08/09/2010 03:17 απο gkaravidas.
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1017
Απ:Διαβάστε !!! (εκτός και αν΄ήδη το διαβάσατε αλλού...) πριν 10 Χρόνια, 10 Μήνες  
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μίκης Θεοδωράκης έχει μια καταπληκτική ικανότητα να εκπλήσσει. Με τα τραγούδια του, με τη μουσική του, με τη γραφή του, με τον τρόπο που αφηγείται, με την πολιτική του, με τις πρωτοβουλίες του, με τά άλματά του, με τα πισωγυρίσματά του, με την παρορμητικότητά του. Τη μια ξεσηκώνει τη νεολαία ως ηγέτης της Νεολαίας Λαμπράκη και την άλλη γίνεται Υπουργός Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Τη μια πολεμά τον Καραμανλή και την άλλη λέει «Καραμανλής ή τάνκς». Δεν είναι κατ’ανάγκη επικριτέα όλα αυτά, απλώς θέλω να δείξω το εύρος των απόψεων στο οποίο κινήθηκε και δεν διστάζει να κινηθεί. Φυσικά ο Μίκης έχει μια καταπληκτική ικανότητα να δικαιολογεί με πειστικότητα κάθε του πράξη και όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε από τα παιδικά μας χρόνια δεν «θυμώνουμε» καθόλου μαζί του. Και ιδιαίτερα σήμερα, που ο παραταξιακός οίστρος των Ελλήνων έχει αμβλυνθεί πάρα πολύ, δεν θυμώνει κανείς μαζί του σε οποιοδήποτε πολιτικό χώρο κι αν κινείται. Άλλωστε ο Χαρίλαος Φλωράκης το είχε πει, κάπως έτσι, πριν από 20 σχεδόν χρόνια για όσους καταφέρονταν εναντίον του για την υπουργοποίησή του. «Όλους εμάς θα μας ξεγράψει η ιστορία, το Μίκη δεν θα το ξεχάσει ποτέ, γιατι ο Μίκης πρόσφερε αθάνατο έργο στην κοινωνία».

Με πολλή συμπάθεια παρακολουθώ κι εγώ τις διαδρομές του, τις απόψεις του και τις παρεμβάσεις του στη δημόσια ζωή. Άλλοτε συμφωνώ κι άλλοτε διαφωνώ. Στο γράμμα που απηύθυνε ο Μίκης στον Γ.Λακόπουλο δεν θα κρίνω τις γενικότερες απόψεις του που περιέχονται σ’αυτό, αλλά θα εκφράσω τη διαφωνία μου σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Αναφέρει ο Μίκης «ο Ιταλός πρεσβευτής στις 28 Οκτωβρίου του 1940 ζήτησε από τον Ιωάννη Μεταξά την άδεια να χρησιμοποιήσουν οι Ιταλοί ορισμένα λιμάνια και αεροδρόμια» και συνεχίζει παρακάτω «ποια παραχώρηση είναι πιο σημαντική για την ανεξαρτησία ενός λαού; Ο έλεγχος 2-3 λιμανιών ή …κλπ».
Θεωρώ ότι ο Μίκης κάπως το υπεραπλούστευσε το θέμα. Το «Όχι» δεν ειπώθηκε για 2-3 λιμάνια. Η πρακτική της Ιταλίας ήταν φανερή από πολύ καιρό πιο μπροστά και ας θυμηθούμε την «Έλλη». Ο πρέσβης της Ιταλίας Εμμανουέλλε Γκράτσι, στο βιβλίο του «Η αρχή του τέλους - η επιχείρηση κατά της Ελλάδος» γράφει: «Μόλις καθίσαμε, και επειδή η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 3, του είπα αμέσως ότι η Κυβέρνησίς μου, μου είχε αναθέσει να του εγχειρίσω προσωπικά ένα κείμενο, που δεν ήτο τίποτε άλλο, παρά το τελεσίγραφον της Ιταλίας προς την Ελλάδα, με το οποίον η Ιταλική Κυβέρνηση απαιτούσε την ελεύθερη διέλευση των στρατευμάτων της στον Ελληνικό χώρο, από τις 6 π.μ. της 28/10/1940» που μεταφράζεται από όλους ως υποταγή και κατοχή της πατρίδας μας.
Είμαι σίγουρος ότι ο Μίκης θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας, υποτίμησε πάρα πολύ την αφορμή της κήρυξης του ελληνοϊταλικού πολέμου. Μπορεί η τωρινή μας οικονομική κρίση κατά την άποψή του να «είναι το αποτέλεσμα μιας διεθνούς συνωμοσίας» εναντίον της χώρας μας (γιατί άραγε;) αλλά το έπος του ’40 ήταν το αποτέλεσμα της απόκρουσης των ιταλικών μεραρχιών που δεν συνωμότησαν απλώς αλλά εισέβαλαν στην πατρίδα μας. Και φυσικά δεν χύθηκε τόσο αίμα για 2-3 λιμάνια, χύθηκε για κάτι πολύ σημαντικότερο.

Γιώργος Γούσιας
ggousias (Μέλος)
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 62
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Γιώργος Φ.Γούσιας
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1018
Απ:Διαβάστε !!! (εκτός και αν΄ήδη το διαβάσατε αλλού...) πριν 10 Χρόνια, 10 Μήνες  
Στις μέρες μας και με τα όσα δύσκολα συμβαίνουν για την πατρίδα μας και για μας τους ίδιους , πρέπει να αναρωτιέται κανείς ,γιατί δεν παίρνει θέση ο πνευματικός κόσμος της χώρας μας.

Ο Μίκης Θεοδωράκης το έκανε αυτό πάντα και το κάνει και σήμερα ,γράφει δηλαδή αυτά που σκέπτεται και αυτά που πιστεύει κάθε φορά , χωρίς περικοπές ,αλλά με ένα χειμαρρώδη θα έλεγα λόγο , όπως εξ άλλου είναι και τα τραγούδια του.
Και πάντα έπαιρνε τις αποφάσεις του , χωρίς όμως ποτέ να υπολογίζει το προσωπικό του συμφέρον.

Πιστεύω οι αποφάσεις του και ο λόγος του κάθε φορά έχουν σαν στόχο το καλό της πατρίδας μας , χωρίς αυτές σίγουρα να περνάνε μέσα από ισορροπητικούς μηχανισμούς , μέσα από κόμματα και άλλες πρακτικές , είναι ή ελεύθερη φωνή του Μίκη Θεοδωράκη , η φωνή ενός αυθεντικού πατριώτη , η φωνή ενός από τους μεγαλύτερους σύγχρονους συνθέτες στο κόσμο .

Ο Μίκης Θεοδωράκης ανήκει σε όλους τους Έλληνες , γ΄αυτό τον βλέπουμε από τις φυλακές και τις εξορίες ,στο Καραμανλής ή τανκς ,αργότερα να συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ , όταν έκρινε ότι έπρεπε να το κάνει, και πάντα τιμώμενο πρόσωπο από όλους τους Έλληνες , και συνομιλητής με όλους .

Ηλίας Μπάλλας
ΜΠΑΛΛΑΣ ΗΛΙΑΣ (Μέλος)
Expert Boarder
Δημοσιεύσεις: 123
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 23/09/2010 12:21 απο ΜΠΑΛΛΑΣ ΗΛΙΑΣ.
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1019
Απ:Διαβάστε !!! (εκτός και αν΄ήδη το διαβάσατε αλλού...) πριν 10 Χρόνια, 10 Μήνες  
Με βάση τα παρακάτω λόγια (όπου μεταφέρθηκαν απο το μέλος gkaravidas):


"....Πιστεύω και μπορώ να το αποδείξω, ότι δεν είναι η οικονομική μας κρίση που οδήγησε την Τρόϊκα στη χώρα μας αλλά ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας διεθνούς συνωμοσίας με όργανα τρεις Τράπεζες, μια Αμερικανική και δυο Ευρωπαϊκές...."

και


"....Όσο για τον ρόλο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης θέλω να εκφράσω μόνο μια ευχή: Ότι έχουν πέσει θύματα της πρωτοφανούς συκοφαντικής εκστρατείας..."που φυσικά οι συγκεκριμένες τρεις τράπεζες ειναι θυγατρικές της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με την πιο "σκληροπυρινικη" την EUROBANK

και φυσικά τον ρόλο του πρωθυπουργού...


ας δούμε και ας ακούσουμε:

Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλάει στη πρόσφατη συνέλευση του ΟΗΕ για την ανάγκη που έχουμε από μια «Παγκόσμια Διακυβέρνηση».


www.youtube.com/watch?v=keC4rjMmDcQ&feature=player_embedded


και

Απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες στις 16.09.2010


www.youtube.com/watch?v=DhPoCkjWm3U&feature=player_embedded


αλλά και


www.youtube.com/watch?v=TFSapBTHxrU


Ακούστε όμως και αυτό:


Η πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Μπενάκη προσφωνεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και μιλάει για μείωση συνόρων χάριν της ειρήνης, ασφαλείας κλπ...!!!www.imdleo.gr/diaf/files/polymesa/audio/...NAKH_se_PAPOULIA.mp3www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA


undisputed (Μέλος)
Gold Boarder
Δημοσιεύσεις: 312
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 26/09/2010 09:04 απο undisputed.
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1022
Απ:Διαβάστε !!! (εκτός και αν΄ήδη το διαβάσατε αλλού...) πριν 10 Χρόνια, 10 Μήνες  
ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΚΙΝΗΤΑ


Κατάσκοπος...τσέπης τα νέα κινητά
t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTjmtWA...kKBMjAHkR9INDFtg8DE=

Το τελευταίας τεχνολογίας «έξυπνο» κινητό σας, που με τόση χαρά και περηφάνια αγοράσατε, ακριβώς επειδή είναι έξυπνο, μπορεί να κάνει πράγματα που το προηγούμενο «χαζό» κινητό σας δεν μπορούσε: όπως π.χ. να διαθέτει εφαρμογές που αθόρυβα και εν αγνοία σας να σας παρακολουθούν και να στέλνουν διάφορα στοιχεία σας στην άλλη άκρη του κόσμου!

Η εταιρία Lookout Inc, που ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας κινητών, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, έκανε ελέγχους σε σχεδόν 300.000 δωρεάν εφαρμογές που χρησιμοποιούνται είτε στα iPhone της Apple, είτε στις συσκευές που «τρέχουν» το λειτουργικό Android της Google.

Διαπίστωσε ότι πολλές από αυτές τις εφαρμογές κρυφά καταγράφουν διάφορα ευαίσθητα δεδομένα από τα τηλέφωνα των ανυποψίαστων χρηστών και τα στέλνουν σε τρίτους, συνήθως διάφορες εταιρίες μάρκετινγκ, ερευνών και διαφήμισης, χωρίς ο χρήστης να έχει δώσει καμία συγκατάθεση, ούτε καν να έχει συνείδηση του γεγονότος.

Το πρόβλημα μόλις τώρα αρχίζει να γίνεται αντιληπτό στις οργανώσεις που ασχολούνται με την προστασία του απορρήτου και της ιδιωτικής ζωής των πολιτών.

Τα στοιχεία (data) που στέλνονται, μπορεί να περιλαμβάνουν πλήρεις λεπτομέρειες για τις τηλεφωνικές επαφές των χρηστών, εικόνες τους, μηνύματα κειμένου, το ιστορικό αναζητήσεων στο διαδίκτυο κ.α.

Οι πληροφορίες αξιοποιούνται δεόντως από τις εταιρίες για να στείλουν στους χρήστες τις κατάλληλες με το προφίλ τους διαφημίσεις και γενικά για να μάθουν περισσότερα για τις συνήθειές τους. Φυσικά, τα στοιχεία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και με πιο κακόβουλες προθέσεις από χάκερ ή άλλες υπηρεσίες.

Οι αποκαλύψεις της Lookout –στο πλαίσιο της ετήσιας συνδιάσκεψης Black Hut των «λευκών» (ηθικών) χάκερ στο Λας Βέγκας- είναι ανησυχητικές, καθώς η εταιρία εκτιμά ότι περίπου μια στις τέσσερις (25%) εφαρμογές για τα iPhone και σχεδόν οι μισές (50%) εφαρμογές για τις συσκευές με Android έχουν τέτοιες δυνατότητες υποκλοπής.

Ο κώδικας λογισμικού που επιτρέπει κάτι τέτοιο, συνήθως γράφεται από τρίτους προγραμματιστές και εισάγεται στη συνέχεια στην εφαρμογή, με κύριο στόχο να επιτρέπει στην τελευταία να δείχνει επιλεγμένες διαφημίσεις και άλλα μηνύματα στον χρήστη.

Παράλληλα όμως, ο κώδικας μπορεί να «αναγκάζει» την εφαρμογή να συλλέγει διάφορα προσωπικά δεδομένα, σε σημείο που δεν το συνειδητοποιούν ούτε οι ίδιοι δημιουργοί της εφαρμογής. «Διαπιστώσαμε ότι όχι μόνο οι χρήστες, αλλά ούτε καν οι δημιουργοί δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει με τις εφαρμογές τους», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lookout Τζον Χέρινγκ. Το πρόβλημα εν μέρει έχει να κάνει με το ότι τα «έξυπνα» κινητά δεν προειδοποιούν τους χρήστες τους για τι γίνεται στο παρασκήνιο με τις εφαρμογές που «τρέχουν».
Η Google (δημιουργός του λειτουργικού συστήματος Android) συμβουλεύει τους κατόχους κινητών να εγκαθιστούν στη συσκευή τους μόνο εφαρμογές που εμπιστεύονται (όμως και σε αυτή την περίπτωση, δεν διασφαλίζεται ο χρήστης ότι δεν θα «διαρρέουν» προσωπικά στοιχεία του).

Έτσι, φαίνεται πως καθώς τα τηλέφωνα γίνονται σταδιακά υπολογιστές και διασυνδέονται στο Ίντερνετ, οι χρήστες ξανασυναντούν το γνώριμο πρόβλημα που, χρόνια, τώρα, έχουν αντιμετωπίσει στον κομπιούτερ τους με τα κάθε είδους «κατασκοπευτικά» λογισμικά (cookies, adware, spyware κ.α.).
(Πηγή: "Ελευθεροτυπία" 6/8/2010)
undisputed (Μέλος)
Gold Boarder
Δημοσιεύσεις: 312
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 01/10/2010 14:48 απο undisputed.
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
#1041
Απ:Διαβάστε !!! (εκτός και αν΄ήδη το διαβάσατε αλλού...) πριν 10 Χρόνια, 9 Μήνες  
ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΟΙ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ" ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ...Big Brother - Ἄρχισε ἡ διαφήμηση-τρομοκρατία τοῦ «Μεγάλου Ἀδελφοῦ»ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΛΑΟwww.youtube.com/watch?v=ji0jv828JW0&feature=player_embedded


ή εδώ


hristospanagia3.blogspot.com/2010/10/blog-post_433.html
undisputed (Μέλος)
Gold Boarder
Δημοσιεύσεις: 312
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.  
Πάνε στην αρχή

Facebook Page

Αναζήτηση

Χορηγοί Ιστοσελίδας

___5
___9
_____1
___6
___8
_13_341_00__1

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Για να μάθετε περισσότερα για το τι είναι τα cookies και πως χρησιμοποιούνται δείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου.

Να δέχομαι cookies από αυτή τη σελίδα.

EU Cookie Directive Module Information